banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Emma Doyle geliyor..!
banner98
 




Geçtiğimiz yıl Gönyeli Tenis Kulübü baş antrenörü Mustafa Ülker ile Polonya Antrenörler konferansında tanışan Emma Doye Gönyeli Tenis Kulübü davetlisi olarak ilk kez kasım ayında ülkemize gelmişti ve oyunculardan ve insan ilişkilerimizden çok memnun kaldığını sözlerine eklemişti. Bu memnuniyetini yine Mustafa Ülkeri Avustralya open antrenörler konferansına davet ederek göstermişti.


Dünyaca ünlü Avustralyalı Emma Doyle 2. Kez ülkemize geliyor ve bu kez sadece Gönyeli Tenis Kulübü oyuncuları değil tüm kulüplerdeki performans oyuncuları ve antrenörleri ile çalışacak. 50 oyuncunun kayıt yaptırdığı performans tenisçileri kampına 25 antrenör de yaz dönemi antrenörler konferansına kayıt yaptırdı. Antrenörler günde 2 saat konferans dinleyecekler ve bunun dışında yapılacak olan tüm gün antrenmanları izleme şansına sahip olacaklar. Kampa katılan oyuncular ise kamp boyunca 3 saat fiziksel ve 6 saat tenis antrenmanı yapacaklar. Konferans ve kamp 23 Haziran Perşembe akşamı saat 19.30 da yapılacak olan seremoni ile sona erecek.

Emma Doyle Kuzey Kıbrıs’a gelmeden önce İskoçya da Andy Murray ın Annesi Judy Murray ile birlikte ‘Girl Power Day’ gününü düzenledi. Dünyanın birçok ülkesinden oyuncu, kulüp ve antrenörlere danışmanlık yapmaktadır.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75