banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eliz’den bir başarı daha..!
banner98

 

         Tansfeldt karşısında maçı 6-0 6-1 bir skorla kazanan Eliz, ikinci maçında ise Makayla Loubser’i aynı skorla geçmeyi başardı. Çeyrek finaldeki rakip Mila Hartig de Eliz’i zorlamadı ve Hartig maçı 6-1 6-1 kaybetti. Yarı finaldeki rakip ise üç numaralı seri başı Maxine Bateman oldu. Bir kez daha Eliz set vermeden 6-3 6-1 lik skorla maçı  kazanmayı bildi. Final maçına kötü başlayan Eliz ilk seti 6-7 kaybetdi. İlk setde gerekli riskleri almayan Eliz ikinci setde kendine gelerek 6-2 lik skorla setleri eşitledi. Son seti de ayni skorla kazanmayi başaran Eliz turnuvada mutlu sona ulaşdı. Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) organize ettiği  18 Yaş altı “ITF Curro Junior” adı altındaki bu turnuvayı kazanarak teklerde ilk ITF turnuvasını kazanan Eliz, aynı zamanda ITF turnuvası kazanan ilk Kıbrıs’lı Türk oldu. Antraman yaptığı Ingiltere’ye dönmeden Eliz’in Güney Afrika’da bir turnuva daha oynanması bekleniyor.

        Başarılı tenisçimiz Eliz, turnuvanın sonunda kendisine destek veren KKTC’nin değerli iş adamları  Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Metgin Limited ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekkür etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75