banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta.. Trabzonsporda 5 Futbolcuya Veda Edildi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eliz'den Bir Şampiyonluk Daha..!
banner98

12 oyuncunun, iki grup şeklinde yarıştığı ve ilk iki sırada bitiren oyuncuların yarı finale çıkma hakkını elde ettiği turnuvada geçen haftalarda yine iyi bir başarı gösteren Eliz final oynamıştı. Kendisini son turnuvadaki finalde yenen turnuvanın bir numarası Emily Appleton’ı 6-4 ve 6-3 lik bir skorla yenen Eliz, bu hafta şampiyonluğa imza attan taraf oldu.

Tüm hafta boyunca çok iyi bir oyun sergileyen Eliz, yedi maçta yalnızca bir set kaybederek turnuvanın şampiyonu olurken, aynı zamanda kortların en hızlı ve en zihinsel güç sergileyen oyuncusu seçildi.

Bir hafta boyunca çok iyi oyunlar sergileyen Eliz, tüm maçlarını rahatlıkla kazanarak başarılarına bir yenisini ekledi. İlk maçını Amelia Bisset’e karşı 6-3 ve 6-2 kazanan Eliz, ikinci turda kendisini son karşılaştıkları turnuvada finalde yenen Emily Appleton’a karşı yaptı. İlk seti 5-7 kaybeden Eliz, inanılmaz bir oyun sergileyerek ikinci seti 6-3 ve 10-6’lık bir maç tie-break ile turnuvanın bir numarasını yenerek maçı aldı. Diğer seri maçlarında Tanysha Dissanayake 6-0, 6-1, Annali Olivelle 6-3, 6-1 ve Tiana Fox’u 6-0 ve 6-0’lık çok rahat skorlarla yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde İngilizlerin yine iyi oyuncularından Freya Christie’yi 7-5 ve 6-2 yenerek bir kez daha finale ismini yazdırdı. Finalde yine Emily Appleton ile karşılaşan Eliz, bu kez inanılmaz bir oyun çıkararak, rakibine hiç şans vermeden 6-4 ve 6-3’lük bir skorla turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın sonunda yapılan röportajda, Eliz, Covid 19 her şeyi zorlaştırsa da elinden geldiğince kapanmalar döneminde oyununun zihinsel ve fiziksel tarafını geliştirmeye çalıştığını ve bugün aldığı bu başarıdan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75