banner108
Öne Çıkanlar Amadou Samb YDÜ son çeyrekte kaybetti..! (78-69) gol krallığı karıştı…! FLAŞŞŞ…. SON DAKİKA….Dev takas gerçekleşti..! Okçular Pazar günü buluşacak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eliz başarılarına devam ediyor..!
banner98

 



            İsveç’de ardarda iki turnuvaya katılan Eliz, başarılı iki hafta geçirdi. 11 ve 16 Ocak tarihleri arasında İsveç’in Malmo şehrinde Uluslararası Tenis Federasyonunun organize ettiği “Euro Elite Junior ITF Malmo Openturnuvasına katılan Eliz 18 yaş tekler kategorisinde hiç set vermeden yine yarı finale kadar yükseldi ve zorlu bir maçtan sonra, son iki turnuvanın şampiyonu Ida Jarlskog’a mağlup oldu. Çiftler kategorisinde ise Danimarkalı partneri Olga Helm ile sıkı sıkı ya geçen final maçını 6-7 ve 6-7 kaybederek ikinci oldu.

İsveç’de başarılı iki hafta geçiren Eliz, bu akşam antraman yaptığı İngiltere’ye dönecek. Eliz’in üç hafta sonra Danimarka’da yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılması bekleniyor.

            Eliz,  kendisine destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Metgin Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine ve KKTC Spor Dairesine teşekkür ederek, sağladıkları destek ve sponsorlukların bu başarılarında unutulmaz olduğunu belirterek başarılarını paylaştı.  

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75