banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eckert eğitime başladı..!
banner98

           



          Ünlü Alman Bilardocu Ralph Eckert 5 gün sürecek eğitim programı için kollarını sıvadı. Number Eight Bilardo Salonu’nda gerçekleştirilmekte olan bilardo eğitim programı yoğun tempoda devam ediyor.
          Geçtiğimiz gün adamıza gelen Eckert 9 Şubat Salı günü mesaisine başladı. KKTC Ferdi Bilardo Şampiyonası'nın ardından oluşan Milli Takımların sporcuları ile Eğitim anlaşması gereği Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından gönderilen 3 sporcuya beş gün boyunca eğitim verecek olan Ralph Eckert, sporcuları Nisan ayında Avusturya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'na hazırlayacak.
         Ünlü Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert beş gün boyunca vereceği eğitimde; Vuruş tekniklerinin geliştirilmesi, yeni teknik vuruşların öğretilmesi, 8, 9, 10 Top ve 14+1 oyunlarına yönelik taktik değerlendirmeleri, kondisyon çalışmaları, mental hazırlık ve destek ile hedef belirleme konularında sporcuları hazırlayacak.
          Bu yıl Antalya'da gerçekleştirilen "Pool Masters Cup"a katılarak bilardo severlere gösteri yapan Ralph Eckert izleyenlerin büyük beğenisini toplamıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75