banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dürüst: “Avcılık sporu, en yaygın ve sosyal bir spordur”
banner98

 





Avcılık Federasyonu Başkanı Erhan Keser, Federasyon’un eksiklikleri ve ihtiyaçları yanında, çalışmaları hakkında Bakan Dürüst’e bilgi vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, Bakan Dürüst’e Federasyon adına göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de, Avcılık Federasyonu yetkililerini kabulünde yaptığı konuşmasında, Avcılık sporunun KKTC’de en yaygın ve bir o kadar da sosyal bir spor olduğuna dikkati ekerek, “Avcılık sporu, gerek çevre gerekse de avın sürekliliği noktasında bilinçli yapılması gereken bir spordur. Av sporu yaparken, hem çevreye hem av hayvanlarına hem de bu sporu yapan diğer avcılara da saygı göstererek, bilinçli bir şekilde yapılması gerekmektedir” dedi.

Bakan Dürüst, Avcılık Federasyonu’nun yeni oluşan yönetimine başarılar dileyerek, “eksikleriniz, ihtiyaçlarınız mutlaka vardır. Bizler Bakanlık olarak, üzerimize düşen ne varsa, bu sporun sürdürülebilir bir noktaya getirilebilmesi için, imkanlarımız dahilinde destek olmaya hazırız” dedi.  

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75