banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Driftte 3.raund Yücebaş’ın..!
banner98





Uzun bir yaz arasının ardından, 2017 KKTC Rapa Drift Şampiyonası’nda sezonun üçüncü yarışı, dün Cemsa Sporting Center’de yapıldı.



19 yarışmacının  mücadele ettiği yarışı 2012 Drift Şampiyonu İbrahim Yücebaş kazandı. Planlanandan 1 saat erken başlayan sıralama turlarında 95 puanla Akay Akbil zirvede yer alırken, onu 94 puanla İzer Özvurulmuş ve 89’ar puanla İbrahim Yücebaş ile Kerim Beşok takip etti.

 

19 yarışmacının mücadele etmesiyle sıralama turlarının ardından en iyi 16 pilot bir üst tura çıktı ve 3 pilot elendi. Rakiplerini bir bir eleyen ve yarı finalde eşleşen Akay Akbil ile Celal Bozbeyli ve İzer Özvurulmuş ile İbrahim Yücebaş seyircilere heyecanlı mücadeler izletti.



Rakiplerini eleyen Akay Akbil ile İbrahim Yücebaş finalde karşılaştı. Çok az puan farkıyla günün kazananı İbrahim Yücebaş olurken, yarış öncesi şampiyonada lider olan Akay Akbil ikinci olarak önemli puanları hanesine yazdırdı. Günün üçüncüsü ise İzer Özvurulmuş’u eleyen Celal Bozbeyli oldu.

 

Çeyrek finalde elenen isimlerden Kerim Beşok beşinci, Bekir Özsusuzlu Altıncı, Erdoğan Aşık yedinci ve Kemal Akeler sekizinci oldu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75