banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Drift ve Kartingde ödüller verildi..!
banner98

 




Drift ve kartingde 2017’nin ödülleri geçtiğimiz akşam yapılan balo ile sahilerini buldu. Lefkoşa Selimiye Camii yanında bulunan Bedesten’de yapılan kokteylde 2017 KKTC Rapa Drift Şampiyonası ve 2017 KKTC Kartnig Şampiyonası’nda sezonun başarılıları kupalarını aldı.



KKTC Başbakanı Tufan Erhürman’ın da katıldığı gece Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın müzikleriyle renklendi. Ülkemizde faaliyet gösteren motorsporları kulüp ve derneklerinin başkanlarının da katıldığı gecede basın ve sporcuların da ilgisi büyük oldu. 5 yarıştan oluşan Rapa Drift Şampiyonası’nda Celal Bozbeyli en büyük kupanın sahibi olurken, ikincilik kupası Enver Haskasap’ın, üçüncülük kupası Akay Akbil’in oldu. Gecede genel klasman ilk altının yanı sıra 35 yaş üstü master sporculara ve 25 yaş altı genç sporculara ve kadın sporculara da kupaları verildi.



Yine 5 ayaktan oluşan karting şampiyonasında da; Mini, Junior, Senior, Master ve Shifter olmak üzere 5 sınıfta yapılan yarışlar sonunda şampiyonlar ve dereceye girenler belirlenmişti. Miniklerde Altay Akarı, Junior sınıfında Demir Emre, Senior sınıfında Tolga Güryel, Master sınıfında Umut Araz ve Shifter sınıfında Coşkun Gürel en büyük kupanın sahipleri oldular. Renkli görüntülere sahne olan gecede sezon boyunca katkı koyan isimlere de teşekkür plaketleri verildi.



Gecede söz alan başbakan Erhürman, bu spora katkı koyan, emek veren herkesi kutlarken, ülkemizin tanıtılmasında büyük rol oynadıklarını söyledi. Başkan Zeki Topcu ise 2018 sezonunda hem karting, hem de driftte daha kurumsal bir yapı içerisinde olacaklarını, yeni işbirlikleri ile her iki şampiyonayı da avrupa ile entegre hale getirmeyi planladıklarını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75