banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dr. Fazıl Küçük Salonu Resmen Açılıyor..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonunun yıkılma tehlikesi olan, tavanı su akıtan ve tehlike yaratan salonunun tadilat çalışmaları tamamlandı.

Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonu olarak isimlendirilen ve Peyak binaları olarak bilinen yerde bulunan salonun çatısı değişirken, iç mekanın tadilatı, boya sıva işleri, WC yapımı, yönetim kurulu odası, tribünlerin yerleştirilmesi, kantinin yapılması, giriş kısmı ve üst katın zeminin parke ile döşenmesi ve dış yüzeylerin boyanarak tadilat tamamlandı.

Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonu, 21 Aralık Pazartesi günü saat 18.00’de açılacak. Salonda açılış öncesinde antrenmanlar başlarken, ilk yarışma da düzenlendi. 2011 – 2012 – 2013 yaş gruplarındaki sporcuların katıldığı Şehitleri Anma Şampiyonası ödül töreni Pazartesi günü yapılacak açılış töreni sonrasında yapılacak. Madalya töreni sonrasında ise KKTC Cimnastik Federasyonunun olağan mali genel kurulu gerçekleştirilecek.

Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunun açılışına Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın da katılacağı açıklanırken, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’nin de açılışa katılması bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75