banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Hisarda Gargalar Finale Uçtu..! (1-0) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dostluk İçin Pedal Çevirdiler..!
banner98

Ülkemizin seçkin bisiklet kulüplerinden Green Pedal Bisiklet Kulübü tarafından düzenlenen organizasyonda Güney Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Famagusta Cycling Team ile ortak bir sürüş gerçekleştirdi. Gazimağusa’da yeni açılan sınır kapısı Derinya'dan geçiş yapan Famagusta Cycling Team ekibi ile Green Pedal Bisiklet Kulübü ekibi bir araya gelerek Kantara'ya kadar birlikte parkur geçildikten sonra Kandilli ekmek fırınında mola verilerek keyifli sürüş gerçekleştirildi.

Green Pedal Bisiklet Kulübü ile Famagusta Cycling Team bisikletçilerin trafikte güvenliğini sağlamak adına gruba trafik polisleri de eşlik ettiği, dostluk adına Famagusta Cycling Kulübü ile beraber yollardayız diye Green Pedal bisikletçileri, “Hayat Birlikte Pedal Çevirdikçe Güzel” sloganı ile 2 saat 30 dakika süren ve toplam 152,8 Km’lik parkuru birlikte başarı ile sonuçlandırdı.

Dostluk dolu, sportmen bir havada gerçekleşen sürüşe 100'ün üzerinde bisikletçi katıldı. Bisiklet sporuna uygun bir iklime ve doğal güzelliklere sahip olan adamızda bisiklet turizminin getireceği yararlar bir kez daha gözler önüne serildi. Green Pedal Bisiklet Kulübü ile Famagusta Cycling Team bisikletçilerin trafikte güvenliğini sağlamak adına gruba trafik polisleri de eşlik etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75