banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dipkarpaz’dan Enduro geçti..!
banner98

 





Dipkarpaz köyü eko gün festivali kapsamında organize edilen ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun da bulunduğu yarış, Motocross ve ATV olmak üzere iki ana kategori üzerinden yapıldı. Yarışın startını Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu verirken, mücadele izleyenlere keyif verdi. 42 Yarışmacının start aldığı yarışta, yarışmacılar toplamı 45 kilometre olan özel etap mesafesini geçtiler. Motocross kategorisinde; MX1-A sınıfı birincisi Yücel Topcu, MX1-B birincisi Fırat Yıldırımlar, MX2-A birincisi Birkan Karaderi, MX2-B birincisi Fırat Demir ve MX3 birincisi Ali Osman Zornalı oldu. ATV Kategorisinde ise; ATV1 sınıfı birincisi Buğra Tabak, ATV2 birincisi Murat Yıldırımlar, ATV3 birincisi Buğur Kambili ve Genç ATV sınıfında; Caner Müjde, İlker Beşok ve İlkay Beşok günün birincileri oldular.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75