banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Denner-Topçu St. Hilarion da Zirvede..!
banner98

 




St. Hilarion Kalesinin eşsiz manzarası  ve  Boğaz ın güzel havası eşliğinde Oldukça kalabalık bir seyirci topluluğu içerisinde gerçekleşen Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı; Deneme geçişi, İlk Geçiş ve İkinci Geçiş olmak üzere 3 kere geçilerek tamamlandı.



Çekişmeli geçen yarışta Deniz Denner – Ömer Topçu saniyenin 10 da 1 i kadar farkla yarışı Doğa Koyuncunun önünde bitirerek yarışı kazandılar. Çocuk Metal in de katkıları ile gerçekleşen yarışta Hasan Reyhan yarışı üçüncü olarak tamamladı.



Tankut Yiğithan –Erkut Yiğithanın ve Mehmet Çocuk – Ahmet Akbıçak tamamlayamadığı yarışta Drift için start alan araçlar seyircilere güzel dakikalar yaşattılar.



Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışında Sınıf E2’de birinci Deniz Denner-Ömer Topçu, S2’de birinci Sadık Bilgimer – Ömer Akbelen, E1 Hasan Yücebaş, E4 Doğa Koyuncu – İzem Özvurulmuş, E3 Kemal Topçuoğlu-Orçun Yırık, Kadın Co pilotlar da ise İzem Özvurulmuş birinciler olarak bitirdiler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75