banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

 DENKTAŞ’TAN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU’NA DESTEK..!
banner98
 



Yazılı açıklamasında, 6 ülkeden toplam 11 erkek bisiklet takımının katılımıyla gerçekleşecek organizasyonun ülke tanıtımı için de oldukça önemli olduğunu vurgulayan Denktaş, “Spor kardeşlik, dayanışma, dostluktur” dedi.

KKTC ve Kıbrıs Türk halkına uygulanan spor ambargosunun kabul edilemez olduğunu vurgulayan Denktaş, haksız ambargolara rağmen mücadeleden yılmayan Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu’nun tüm ekibini ve katılımlarıyla destek olan 6 ülkenin 11 bisiklet takımını kutladı.

Denktaş, organizasyonun bisiklet kullanımını da teşvik edeceğine dikkat çekerek, her türlü sporun sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı olduğuna vurgu yaptı.

Denktaş, “Ülkemizde her türlü spor faaliyetinin gelişmesi için  imkânlarımızın yettiği nispette  katkı sağlamalı, sporcularımızı teşvik etmeli, sporun   birleştirici gücü  sayesinde dostluk ve centilmenlik duygularıyla mücadele etmeli, uluslararası faaliyetlerimizin yaygınlaşması için hepimiz üstümüze düşen görevin çok daha fazlasını yapmalıyız” dedi.

KKTC’nin ev sahipliğini üstlendiği organizasyonu heyecanla beklediğini kaydeden Denktaş, organizasyona katılan   tüm takımlara ve sporculara başarı dileyerek, “Dostluk ve centilmenlik kazansın” diye ekledi

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75