banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Deniz’den, Günsele Teşekkür Plaketi..!
banner98



Türkiye milli takımında da yer alan iki milli sporcu gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında, üzerinde “İrfan Suat Günsel” yazılı Milli Takım Formasını, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e hediye ettiği belirtildi. Badminton Federasyon Başkanı Fırat Deniz ise genelde ülke sporuna özelde badminton sporuna verdiği destekten dolayı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e plaket takdim etti ve badminton federasyonu olarak teşekkür etti.


Doç. Dr. Günsel: “Spor Disiplinli ve Programlı Bir Hayat Sağlıyor…”


Ziyarette konuşan Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S.Günsel, spor yapmanın günlük hayatta çok önemli olduğunu, insanın daha disiplinli ve programlı yaşamasını sağladığını, stres atmaya yardımcı olduğunu belirtti. Doç. Dr. Günsel, spor yapan kişilerin iş hayatlarında daha başarılı olduklarını da vurguladı. Seymen ve Eren’i Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası Badminton Şampiyonası’nda gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Doç. Dr. Günsel, 13 Aralık’ta tekrar Dünya Şampiyonası’na katılacak olan sporculara başarılar dileyerek, yaşlarının küçük olmasına rağmen iyi puan toplayıp ileride daha da başarılı olacaklarına olan inancını dile getirdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75