banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Deniz ve Özuyanık, Dünya Şampiyonasına katılıyor..!
banner98




Bugün Bulgaristan’ın Pazarcık şehrinde başlayacak olan Dünya Gençler Şampiyonasına katılmak için 9 Ağustos tarihinde Bulgaristan’a giden milli sporcularımız orada yaptığı iki antrenman ile turnuvaya hazırlandılar.

Federasyon yetkilileri bu gibi organizasyonlara katılmaları için kendilerine verdiği destekten dolayı da Türkiye Badminton Federasyonu ve spor dairesine teşekkür etti. Ayrıca Eren ve Seymen’e turnuva öncesi Oral Fotoğrafçılık, fotoğraflarının çekiminde yardımcı olarak Milli Sporculara destek oldu.

Bir destek de Anıl Spor’dan

Bulgaristan’da gerçekleşecek olan Dünya Gençler Badminton Şampiyonası’na katılacak olan sporcularımıza bir destek de Anıl Spordan geldi.

Anıl Spor uzun yıllardır Kıbrıs’ta distribütörleri oldukları Puma ve Carlton Firmaları adına oyuncularımıza Carlton Firmasından 2 adet üstün performans raketi, 2 raket çantası ve Puma firmasından da çeşitli giysiler hediye etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75