banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Demiralp,  Arter’i ziyaret etti..!
banner98
 



Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, dernek yetkilileri, 18-20 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek “Freestyler Fitness Zirvesi”yle ilgili bilgi vererek, Gazimağusa Belediye Başkanı Arter’i  organizasyona davet ettiler.

Dernek yetkileri, organizasyonda Kanada’da başlayan “Fitness Dynamic” sporunun tanıtımının yapılacağını  İspanya, Hollanda ve  İtalya’dan gelecek uzmanların  eğitmenlere eğitim vereceklerini kaydettiler.

“Çalışmalara destek oluyoruz”

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa’da ve ülkede çeşitli spor dallarının gençlere tanıtılması, öğretilmesi ve sevdirilmesi yönünde çalışma içerisinde olduklarını, bu konuda çalışan derneklerle de sürekli istişare içinde çalışmalara destek verdiklerini söyledi.

Arter, geçen yıl başarılı etkinlik yapan derneğin,  bu yılki uluslararası boyutlu organizasyonuna da aynı desteği vereceklerini belirtti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75