banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Tamsu Voleybol Juventus
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Demir Yumruk Tempoyu Artırdı..!
banner98

Sağlık sorunları nedeniyle çalışmalarına yaklaşık 10 gün ara veren demir yumruk lakaplı milli boksör Metin Turunç, Mart ayının ilk haftası ile birlikte yeniden çalışmalarına başladı. Nisan ayının sonunda Ukrayna’da ringe çıkacak olan Turunç, sabahleyin Rus antrenörü Denis Chekalev, akşamüzeri ise Türk antrenörü Dindar Gölçek nezaretinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Rus antrenörü Denis Chekalev Metin Turnç’un performansı ile ilgili yaptığı değerlendirmede uzun süredir ringlerden geri kaldıklarını Nisan ayının sonunda Ukrayna’da yapılacak olan müsabakaya en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini belirtti. Metin’in sağlık sorunları nedeniyle 10 gün idmanlardan geri kaldığını belirten Rus antrenör Denis Chekalev bu açığı kapatmak adına Mart ayından itibaren günde çift idman yaparak çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Sabah 11:00, akşamüzeri ise 16:00’da planladıkları idman programı doğrultusunda 1.5 saatlik bir çalışma planı yaptıklarını dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarına bu dönemde daha fazla önem vereceklerinin altını çizen, Rus antrenör Denis Chekalev, önlerinde kısa bir süre kaldığını ve bu süreyi çok iyi değerlendirip Nisan ayının sonundaki müsabakaya hazırlanacaklarını ifade etti. Müsabakanın Nisan ayının sonunda olacağını hatırlatan Chekalev, tam tarihin ise Mart ayının sonunda netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Yıltan Zabit’de kafilede

Metin Turunç’un Nisan ayının sonunda Ukrayna’da yapacağı müsabakaya boks federasyonu başkanı Yıltan Zabit’de katılacak. Ülke adına müsabakanın son derece önemli olduğunu belirten milli boksör Metin Turunç, başkan Yıltan Zabit’in her zaman olduğu gibi yine bu müsabakada yanında olacağını söyledi. Ukrayna’da yapılacak olan müsabakanın önemli olduğunu ifade eden Turunç, bu müsabaka sonrasında önlerinde kıtalararası müsabakanın olduğunu belirterek sürece en iyi şekilde hazırlanacağını ifade etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75