banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik K-Pet YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Demir Yumruk Adaya Döndü..!
banner98

Ukrayna’da 19 Mayıs Çarşamba akşamı çıktığı müsabakada rakibi Petrus leevi mağlup ederek yeni bir başarıya imza atan KKTC Milli boksörü demir yumruk lakaplı Metin Turunç bugün sabaha adaya döndü. Antrenörü Dindar Gölçek ile adaya dönen Turunç, havalimanında yaptıkları açıklama sonrasında karantina merkezine yerleştiler.

Turunç: İyi bir müsabaka geçirdim

Metin Turunç havalimanında yaptığı açıklamada Çarşamba akşamı çıktığı müsabakanın kendisi adına iyi geçtiğini, uzun bir dönemden sonra çıktığı müsabakanın her şeye açık olabileceğini ancak çok iyi hazırlandığı müsabaka öncesinin karşılığını aldığını söyledi. Rakibi Petrus leevi’n iyi bir boksör olduğunu ancak ikinci raunt’da havlu atmak zorunda kaldıklarını ifade eden Turunç, Çarşamba akşamı yapılan müsabakanın artık geride kaldığını, bu nedenle önlerinde zorluk derecesi yüksek müsabakalara hazırlanmak zorunda olduklarını ifade etti. Ülke bayrağını bir kez daha dalgalandırdığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Milli boksör Metin Turunç, 19 Mayıs tarihinde aldığı galibiyetin’de tarihsel anlam olarak önem taşıdığını sözlerine ekledi.

Gölçek: İyi noktadayız

Metin Turunç’un antrenörü Dindar Gölçek ise havalimanında yaptığı açıklamada uzun süren pandemi dönemine rağmen Metin Turunç’un tüm olumsuzluklara rağmen çok iyi çalıştığını bu çalışmanın karşılığını ise 19 Mayıs akşamı çıktıkları müsabakada aldıklarını ifade etti. Metin’in performansının beklenenin de üzerinde olduğuna dikkat çeken Gölçek, bununda planlı çalışmaya ve isteğe dayalı olduğunu ifade etti. Ukrayna macerasının artık geride kaldığını ifade eden Dindar Gölçek önlerinde zorlu Almanya ve İngiltere macerası olduğunu karantina sonrasında ise yaptıkları planlamalar doğrultusunda bu zorlu süreçlere hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75