banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmenlik Bölgesi Cimnastikle Buluşuyor..!
banner98

Değirmenlik Belediyesi, Cimnastik Federasyonu ile işbirliğinde cimnastik sporunu Değirmenlik bölgesine getirdi.

4-9 yaş arası çocuklara verilecek “Temel Cimnastik Eğitimi”, 2 Aralık Çarşamba günü, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde başlıyor.

KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve Spor Koordinatörü Basri Aydoğan, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’i ziyaret etti. Nezaket amaçlı gerçekleşen ziyarette, belediye ve Cimnastik Federasyonu işbirliğinde başlatılacak olan “Temel Cimnastik Eğitimi” görüşüldü. Ziyarette Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi Sorumlusu Laika Çakır da hazır bulundu.

KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in desteği sayesinde bölgede büyük eksikliği olan cimnastik sporunun belde halkıyla buluşacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Karavezirler’e de teşekkürlerini sundu.

Başkan Ali Karavezirler ise konuşmasında, bölge halkına hizmet vermekten mutluluk duyduğunu belirterek, KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve Spor Koordinatörü Basri Aydoğan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Karavezirler, kötü alışkanlıklardan uzak durma ve sağlıklı beslenme adına, bölge gençliğine her türlü hizmeti vermeye devam edeceklerinin de altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75