banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmencioğlu, Bekiroğluları’nı Kabul Etti..!
banner98

Masa Tenisi Federasyonu’nun son çalışmaları ve uluslararası federasyona üyeliği ile ilgili son durumun ele alındığı ziyarette, Masa Tenisi’nin daha da geliştirilmesi için atılması gereken adımlar ele alındı.

Bekiroğluları: “İşbirliğimiz sürecek”

Ziyarette söz alan Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğluları, Spor Dairesi ile gayet uyumlu ve güzel bir işbirlikleri olduğunu ve özellikle dışa açılım konularında kendilerine sağladığı imkanlar ve yardımlarından ötürü Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’na teşekkür etti. Masa Tenisi Federasyonu’nun merkez salonunun ışıklandırılması ve düzenlemesi için de kendilerine gerekli yardımları yapan Spor Dairesi yetkililerinin, tüm spor federasyonlarını kucaklayan görüntüsü ve takındığı tavrı takdir ettiklerini söyleyen Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğluları, bundan sonraki süreçte de işbirliğinin artarak devam edeceğini belirtti.

Değirmencioğlu: “Tüm spor federasyonlarına eşit mesafedeyiz”

Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, ülkede 32 tane spor federasyonu bulunduğunu, eldeki imkanlar doğrultusunda her federasyona katkıda bulunduklarını ve bulunmaya devam edeceklerini söyledi. Kendilerinin kimseyle şahsi olarak bir sorunlarının olmadığını dile getiren Değirmencioğlu, bu göreve ülke sporuna hizmet verebilmek için getirildiğini ve görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını vurguladı.

Takımsal sporlar yanında bireysel sporlara da büyük önem verdiklerini ifade eden Değirmencioğlu, özellikle uluslararası alanda ülkemizi temsil eden sporculara sahip çıktıklarını ve destek vermeye devam edeceklerini anlattı. Tüm spor federasyonlarıyla seviyeli ve güzel bir bağlarının olduğunu da aktaran deneyimli spor adamı, Spor Dairesi’nin, federasyonların ve kulüplerin birlikte hareket etmesi ve birbirlerine toleranslı olmaları durumunda elde edilecek başarıların katlanarak artacağını da sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75