banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dartçılar Antalya yolcusu..!
banner98

 



Antalya Limak Limra Otel’de gerçekleştirilecek Türkiye Darts Şampiyonası 1.Ayak Müsabakaları ve Dünya Darts Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Federasyon Karması’nda 10 sporcu bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl ülkemizde yapılan Efes Pilsen Süper Darts Ligi’nde şampiyon olan Deniz Plaza takımında yer alan oyuncuların yanında federasyonun belirlediği oyuncuların yer aldığı karmanın kafile başkanlığını KKDF Başkanı Gürtap Davutoğlu yapacak. Kafile 26 Ekim Pazartesi günü yurda dönecek.

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyon Karması’nda yer alan sporcular şöyle:

Cemal Gingi, Tansu Tilki, Salım Özeren, Tanser Tilki, Ali Çamlıbelli, Kurtuluş Gamla, Sedat Sedatgil, Faik Amcaoğlu, Osman Sunusioğluları, Samiran Çoban.

 

“Önemli fırsat ama…”

24 Ekim ve 25 Ekim tarihlerinde tam gün darts oynanacağı Antalya’da özellikle bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ve Dünya Darts Federasyonu’nun (WDF) puan verdiği “8’inci Türkiye Açık Darts Turnuvası” na ülkeden dartsçılar mücadele edecek.

Ülkemiz adına çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, 52 ülke dartscıları ve 52 ülkenin yetkilileri ile görüşme fırsatı yakalayacaklarını, fakat bütçe yetersizliği nedeniyle Dünya Dart Şampiyonası’nın başlayacağı gün Antalya’dan ayrılacak

olmalarının sıkıntısı ve üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75