banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dana, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını Kutladı..!
banner98

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana yayınladığı mesajda, "Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi'ni namağlup şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lige yükselme başarısı gösteren KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızı yürekten kutluyorum. Haftalar öncesinden kazanılan bu başarı geçtiğimiz akşam tescillenerek duyurulmuştur. Daha önce de başarıyla mücadele ettikleri Süper Lige yeniden dönen takımımızın tüm oyuncularını ve bu üstün başarılarında onlara inanan, katkı koyan herkesi tebrik ederim. Gelecek sezon mücadele edecekleri Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'nde ve Avrupa yolunda başarılar dilerim."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75