banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dana ‘’Projeler Yakın Zamanda Başlıyor’’
banner98

Kemal Deniz Dana 2020 yılı içerisinde Gençlik Gücü ve İskele Civisil sahalarının sentetik zemin yapılması ve Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nın çim zemin projelerinin tamamlandığını ve ihale aşamasına getirildiğini söyledi.

Dana 2020 yılı içerisinde Küçük Kaymaklı Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın ışıklandırılması, Attila Topaloğlu Sahası’nın tartan pist yapılması ve sahaya tribün ile Basketbol sahası yapımının projelerinin Planlama ve İnşaat Dairesi tarafından hazırlandığını ve bu projelerin de 2020 yılı içinde yapılacağını kaydetti.

Kemal Deniz Dana, bu yıl içerisinde Ertuğrul Apakan Spor Salonu, Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu, Atatürk Stadı Tribün tadilatı, Gönyeli Stadı tribün tadilatı, Lapta sahası Tribün, Akdoğan Özgürlük Stadı Yürüyüş alanı, açık fitness alanı, Tribün tadilatı ve zemin için Planlama İnşaat Dairesi’nden proje beklediklerini söyledi.

Dana, Mesarya takımının maçlarını oynadığı Paşaköy shasında tribün olmadığını ve önümüzdeki sezon Mesarya kulübünün Süper Lige çıkma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle bu sahaya tribün yapımını da güneme aldıklarını söyledi.

Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana Dörtyol, Çanakkale, Akova ve Karşıyaka sahalarına tribün yapımının da gündemde olduğunu ve 2020 yılı içerisinde bu sahaların da tribünlerinin tamamlanacağını kaydetti.

Dana, Nisan ayı içerisinde maçları biten takımların sahalarını bakıma alınacağını ve çim ekimlerinin gerçekleştirilerek gerekli bakımların sezon açılışlarına kadar tamamlamayı hedeflediklerini kaydederek “bu konuda gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Çim tohumu ve ileçlamalarla ilgili herşey ayarlanmıştır” dedi.

2020 yılında 40 milyon müşterek bahis geliri olduğunu kaydeden Kemal Deniz Dana bu rakamın 29 milyon lirasının cari ve proje kalemi olmak üzere spora harcandığını kaydederek buna ek olarak bu yıl sonuna kadar kazı kazanlardan da gelir fazlası olmasını beklediklerini söyleyerek bunun da sporun eksiklerini gidermek için kullanacaklarını kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75