banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Daireler Çeyrek Finalistler Belirlendi..!
banner98

KKTC’deki bakanlıklar ve bağlı olan dairelerin katılımı ile gerçekleşen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlandı. Toplam 14 takımın 2 ayrı grupta mücadele verdiği turnuvada çeyrek finale yükselen takımlar ve eşleşmeler belli oldu.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gruplarını ilk 4 sıra içerisinde bitiren takımlar Pazartesi akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda yarı finale kalabilmek için karşı karşıya gelecekler.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda sırasıyla, A Grubu’nda Merkezi Cezaevi, Gümrük Dairesi, Devlet Piyangoları ve Turizm Bakanlığı takımları, B Grubu’nda ise Gelir ve Vergi Dairesi, Tarım Bakanlığı, Haspolat Cezaevi ve Devlet Hastanesi takımları çeyrek finale yükselen takımlar oldu.

ÇEYREK FİNALLER PAZARTESİ SAAT 17’DE BAŞLIYOR

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları 1-4, 2-3 eşleşmeleri şeklinde 7 Aralık Pazartesi akşamı oynanacak. İlk maç saat 17.00’da başlayacak. Turnuvanın yarı final maçları 9 Aralık Çarşamba akşamı, final ise 14 Aralık Pazartesi akşamı oynanacak.

ÇEYREK FİNAL PROGRAMI:

Saat 17.00: Vergi Dairesi-Turizm Bakanlığı

Saat 18.00: Merkezi Cezaevi-Devlet Hastanesi

Saat 19.00: Gümrük Dairesi-Haspolat Cezaevi

Saat 20.00: Tarım Bakanlığı-Devlet Piyangoları

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75