banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Emre Kaplan Ve Ege Erülkü Nefes Kesen Nefes Nefese Şampiyonluk Yarışı.. Beşiktaşta Fernando Santos ile Yollar Ayrıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dahlameroğlu ‘’Bugün Sabah 10:00'da Meclis Önünde Olacağız’’
banner98

Dahlemeroğlu sağlık konusunda gerekli tüm hazırlıkları yaparak hazırladıkları raporu yetkililere sunduklarını belirten Dahlameroğlu “İlk günden itibaren hazırladığımız kriterlerde sıkıntı varsa veya eksik varsa yetkililerimiz bizi arayabiliriler ve bunu daha da genişletebiliriz” dedi.

“Özel salonlarımız büyük sıkıntı içinde. Gençlerimizin spor yapması amacıyla yatırım yaparak gençlere spor yaptırmaya çalışıyorlar. Birçok faaliyet alanları açılıyor ve açılmaya da devam ediyor. Bizim için hiçbir görüşme yapılmadı ve tarih de verilmedi. Bunu Kabul etmek mümkün değil” dedi.

Sektörün büyük sıkıntı içinde olduğunu belirten Ali Dahlameroğlu “Kiralar birikti. Çalışanların maaşları bitikti. İnsanlar spor yapamıyor. Mekanlar kapalı. Devlet yetkililerimizin bunu anlaması gerekiyor” dedi.

Ali Dahlameroğlu bugün gerçekleştirilecek Bakanlar Kurulu Toplantısı öncesinde seslerini daha iyi duyurabilmek amacıyla Meclis önünde saat 10:00’da toplanacaklarını belirterek “mücadelemizi anlatabilmek adına toplanacağız. Sesimizi duyurmaya ve derdimizi anlatmaya çalışacağız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75