banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Almanya Meliz Redif Eurotour Martin Cup
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Creditwest Bowling ile çoştu..!
banner98






 Her yıl organize edilen turnuvanın bu yılki galibi ‘Teens Takımı’ olurken en yüksek 2. sayıyı ‘Fırtına Takımı’ ve 3. En yüksek  puanı ise ‘Zirve Takımı’ aldı. Bayanlarda en yüksek puanı ise Fatma Sayılır alırken erkeklerde en yüksek puanı ise geçen yılında en yüksek puanını alan Fırat Can oldu. Kazanan takımlara Genel Müdür Dr. Süleyman Erol tarafından kupa ve her oyuncuya ayrı ayrı hediye çekleri verilerek çalışanların göstermiş olduğu başarılarödüllendirildi.

ÇELEBİ: ÇALIŞAN MOTİVASYONUN İÇİN SOSYAL AKTİVİTE ŞART

Konu ile bilgi veren Insan Kaynakları Müdürü Fatma Zorlu Çelebi, Creditwest Bank olarak çalışanlar için sosyal aktivite organize etmeye özel önem verdiklerini belirtti. ‘Çalışanların katılmayı isteyeceği aktiviteleri yine onlar belirlemeli’ diyerek,  şirketiçi bu gibi sosyal oluşumlarda maksimum katılımcılık ilkesini benimsediklerini ifade etti. Çelebi, 2012 yılından beri her ay farklı birçok aktivite düzenlediklerini ve yönetimin bu aktivitelere çok destek vereceğini söyledi.

Bankacılığın sıkı disiplin ve hedef odaklı çalışma isteyen bir sektör olduğunu belirten Çelebi, Creditwest Bank gibi yaş ortalaması 33 olan genç bir ekibin bu yoğun temponun yanı sıra hep birlikte eğlenmeye de ihtiyacı olduğunu ifade ederek banka olarak çalışanların motivasyonunu artırmak için bu gibi organizasyonları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Creditwest Bank İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Zorlu Çelebi, 2016 yılı süresince  İnsan Kaynakları olarak banka çalışanları için birçok kültürel etkinlikler, geziler,  sosyal içerikli gönüllü çalışmalar ve kişisel becerilere yönelik aktiviteler düzenleyeceğini belirtti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75