banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çocuklarımızı Yasaklı Maddeler ile Zehirliyorlar..!
banner98

Federasyon başkanı Ali Dahlameroğlu kendilerine gelen şikayetleri değerlendirerek hem Spor Dairesi’ne hem polise şikayette bulunduklarını belirterek “bazı kişiler para kazanma uğruna genç çocuklarımızı yasaklı maddelerle zehirliyor” dedi.

Dahlameroğlu ülkeye nasıl geldiği belli olmayan ve kalitesiz ilaçlarla özellikle kısa zamanda vücudunu şekillendirmek isteyen gençlerin kurban olarak seçildiğini belirterek “gençlere verilen ilaçlarla erkeklerde karaciğer yetmezliği ve meme uçlarında büyüme görülürken kızlarda ise aşırı kıllanma görülmektedir” diyerek olayın önemine dikkat çekti.

Halter, Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu, bu konuda gerekli mercilere şikayette bulundukları için sosyal medya ve basın üzerinden kendilerine saldırıldığını hatta tehdiytler aldıklarını belirterek “sporcu olsun veya olmasın, biz hiçbir çocuğumuzun zarar görmesini istemiyoruz” dedi.

Ali Dahlameroğlu federasyonun sağlıklı bir şekilde spor yaptırmak için çalıştığını belirterek “federasyon bünyesinde bulunan değerlendirme kurulumuz sporculara aynı zamanda danışmanlık da yaparak onları doğru biçimde yönlendirmektedir” dedi.

Basın toplantısında Kadınlar bikini dünya şampiyonu Aysu Dursun’da sporu sağlıklı bir şekilde yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Şampiyonlar Şampiyonu Murat Şenyiğit ise federasyon üzerine oynanan oyunlar olduğunu ancak bunların tamamen yalan ve yanlış bilgiler olduğunu söyledi.

Yakup çavuşgil ise konuşmasında federasyonun iyi işler yaptığını ve bu yüzden haksız bir şekilde eleştirildiğini belirterek eleştirilerin ası astarının olmadığını belirtti.

Sel Sarıtaş ise Federasyonun yasaklı maddelere karşı çıktığını ve sağlıklı sporu teşvik ettiğini belirterek bu yüzden bazı kesimlerin rahatsız olduğunu belirtti ve yılmadan kendi yollarına devam edeceklerini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75