banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! BAŞKENTLER BİR KEZ DAHA BİRLEŞECEK..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastikte Kadın Hükümdarlığı..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu bünyesinde gerek federasyon yöneticisi, gerek kulüp başkan ve yöneticisi gerekse de antrenör olarak birçok kadın görev yapıyor.

70 antrenörünün 42’si kadın, 28’i erkek olan Cimnastik Federasyonu yönetim kurulunda 3 kadın yönetici yer alıyor. Meryem Koç, Figen Yaman Lesinger ve Didem Menteş, federasyon yöneticisi olarak cimnastiğe hizmet ediyorlar.

Kadın kulüp başkanlarının sayısı da hızla çoğalan cimnastik camiasında, alt yapıdaki sporcuların çoğunluğunu da kız çocukları oluşturuyor.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, cimnastik camiası içerisindeki kadınların etkinliği üzerine açıklamalarda bulunurken, “Hayata karşı dimdik duran, hiçbir zorluklardan yılmadan azimle mücadele eden, bir engelle karşılaştığı zaman pes etmeyen kadın zeki ve bilgili bir kadındır.

Cimnastik Federasyonumuzun başarısının sırrı çocuklarımıza değer veren, anne şefkatiyle çocuklarımıza sahip çıkan kadın başkan, yönetici ve antrenörlerimizdir.” ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75