banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastikte 15. Kulüp SESDER..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonundan, Kıbrıs Spor Eğitim ve Sanat Derneği federasyona üyeliğinin resmiyet kazanması ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“Federasyonumuzun 15. kulübü olan Kıbrıs Spor Eğitim ve Sanat Derneği, ülke sporumuza hayırlı olsun.

Cimnastik Federasyonu olarak hedefimiz 20 kulüp ve on bin çocuğa ulaşmaktır. Bu on bin çocuğumuza takla attırarak ülke sporumuza hizmet edeceğiz.

Yıllardır Güzelyurt bölgemizdeki cimnastik çalışmalarını Cimnastik Federasyonu bünyemizde devam ettiriyorduk. Cimnastik Federasyonu olarak verdiğimiz desteklerden sonra bölgemiz içinde büyük bir kazanım ve şansı olan Emine Yarkın Özikiz ve Alisa Yarkın hocalarımız sayesinde Kıbrıs Spor Eğitim ve Sanat Derneğinin (SESDER) kuruldu. Dernek, Cimnastik Federasyonumuza üyelik işlemlerini de tamamlamış bulunmaktadır.

Çocuklarımızı sporun içinde tutarak sağlıklı nesiller yetiştirebiliriz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak özelde cimnastik genelde ülke sporuna başarılı sporcular kazandırılacağından eminiz.

Kulüp başkanımız Selçuk Özikiz, Emine Yarkın Özikiz ve Larisa Yarkın hocalarımıza çıktıkları bu yolda başarılar dileriz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75