banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastik Ailesi, Kanser Hastalarının Yanında..!
banner98

Cimnastik Federasyonu daha önce kanser hastalarına yönelik farkındalık yaratma adına etkinlik gerçekleştirmişti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin 3 Mayıs’ta düzenleyeceği kermese, KKTC Cimnastik Federasyonu camiası da katkı koyacak. KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu bu nedenle bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin kermesine cimnastik ailesi olarak destek vereceğiz. Bu nedenle evimizde kullanmadığımız ürünleri, kıyafetleri ve gıdaları bağışta bulunabiliriz.

Tüm ailelerden topladığımız ürünleri bağışta bulunarak Kanser Hastalarına Yardım Derneğine destekte bulunacağız.

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte bir birimize destek olarak bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Eller çok olunca yük hafiflermiş. Tüm halkımızı ürün, kullanılmayan malzeme, giyilmeyen kıyafet ve gıda destek vermeye ve de 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü alışveriş yapmaya davet ediyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75