banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çiftci’den, Oben’e ziyaret..!
banner98




Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftci, KTSTD Başkanı Çelen Oben’e nezaket ziyaretinde bulundu.  

Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi ile federasyonun Basın ve Dış ilişkiler sorumlusu Yusuf Darbukacı tarafından gerçekleştirilen ziyarette Okçuluk Federasyonu’na basın tarafından gösterilen ilgi ve katkılardan dolayı nezaket ziyaretinde bulunup teşekkür plaketi taktim etti.

Ziyarette KTSYD Başkanı Çelen Oben  spor yazarlarının her spor dalına eşit uzaklıkta olduğunu ve etkinlik yapan tüm spor dallarının haberlerinin medyada yer aldığını söyledi. KTSYD Başkanı Çelen Oben ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Okçuluk federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçiye teşekkür edip yaptığı çalışmalarda başarılarının devamını diledi.

KKTC Okçuluk Federasyonu başkanı Ferdi Çiftci ise ziyarette basının önemine vurgu yaparak “biz etkinliklerimizi basın sayesinde duyuruyoruz. Bu nedenle bizim için basının önemi büyüktür. Tüm spor basını adına derneğe gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette tüm basına da teşekkür ederim” dedi.

Çiftci ayrıca yakın zamanda Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyaret ve çalışmaları hakkında da KTSYD Başkanı Çelen Oben’e bilgiler verdi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75