banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cem ve Hüseyin'in Önlenemez Zaferi..!
banner98




Dünyanın en zorlu ve dayanıklılık isteyen spor müsabakası olarak gösterilen "ironman" yarışı İtalya'da bu yıl ilk kez gerçekleşti ve ülkemizden Ares Spor Kulübü triatletleri de yarışta mücadele etti.  Ares Spor Kulübü triatletleri Cem Dağdelen ile Hüseyin Arhan'ın ter döktüğü dünyanın en zorlu yarışında sporcularımız finişe ulaşarak hedeflerine ulaştılar ve kariyerlerine yeni ironman madalyası eklediler.


İtalya'nın Cervia şehrinde gerçekleşen ironman yarışında sporcular 3.8 kilometre yüzerek yarışa başladı ardından 180 kilometre bisiklet sürdü. Son olarak 42.2 kilometre koşarak finişe ulaşan Cem Dağdelen ve Hüseyin Arhan toplam 16 saatlik zaman limiti olan yarışta önlü arkalı finişe ulaştı. Daha önce 10 kez ironman bitiren Cem, kariyerinin 11inci ironman zaferine imza atarken, Hüseyin ise 3üncü kez finişe ulaşarak yeni ironman finisher madalyası sahip oldu. İtalya'da 3 binin üzerinde sporcunun yarıştığı ironman şampiyonasında Hüseyin Arhan 11 saat 14 dakika 45 saniyede yarışı tamamlarken, Cem Dağdelen 11 saat 15 dakika 9 saniyede zafer kapısından geçti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75