banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çanakkale’de Mutlu Son..!
banner98

Çanakkale Ortaokulu tarafından, kendi öz kaynakları, bağışve spornsorlar yardımı ile başlattığı spor salonunu son olarak Vakıflar İdaresi’nin katkılarıyla tamamladı.

Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp spor salonunun eğitim öğretim yılının 2.dönem başında hizmet veremeye başlayacağını açıkladı.

Resmi açılış daha sonra

Salonu bitiren Çanakkale Ortaokulu Gazimağusa Belediyesi’nin çevre düzenlemesini yapmasının ardından resmi açılış gerçekleştirilecek. İlk etapta Çanakkale ortaokuluna daha sonra da bölgedeki okullara ve kulüplere de hizmet verecek salon Gazimağusa’da özellikle salon sporlarına büyük rahatlama getirecek.

Maliyet 700 bin lira

  1. spor salonu projesini hayata geçirmek için çok uzun uğraşlar ve emekler harcanarak yapılan salon çok maksatlı olarak hizmet verecek.

Kapalı spor salonu, 32 x 22 metre ebadında 6 metre yüksekliğinde, merkez bölgesi ise 7 metre yüksekliğinde olan spor salonu yapımı Çanakkale Ortaokulu yönetimi, Okul Aile Birliği, Kıbrıs Vakıfalar İdaresi, iş adamları ve halkın desteğiyle yapılan yardımlarla toplam maliyetin 700 bin türk lirası olduğu açıklandı.

Hayaldi gerçek oldu

2018 yılında bir hayali gerçekleştirmek için yola çıktıklarını, bugün itibarıyla sadece çevre düzenlemesi kalan salonun içerisi bitmiş kullanıma hazır bir salon olduğunu dile getiren okul müdürü Emin Özkalp, özelde kendi okulumun Öğrtemen ve öğrencilerine genelde ise Gazimağusa gençliğine hayırlı bir olay olarak baktığını belirterek “güle güle kullansınlar” dedi.

Olumsuzluklar bizi üzdü

Salonun yapım amacının sorgulanması, sorgulanma sonucunda da olumsuz düşünceye giren dönemin bakanlık yetkililerinin tutumunun kendilerini çok üzdüğünü belirten Emin Özkalp, “spor salonun ne gibi zararı olacak ki karşı çıkacaksınız? Ama derdimizi anlatamadık” dedi.

Halk sayesinde bitti

“Bizi halkın anlaması, bu salonun bitmesinde en önemli etken oldu” diyen Emin Özkalp, “bize halkın her tabakasından destek verildi. Bu salonu yaparken, desteği alıp ilerde yapacağız demedik. Devam eden inşaatı gödükleri için herkes motive oldu. Verilen paranın ve malzemenin doğru yere gittiğini görmenin huzuru ile, insanlar koşa koşa yardım etti” dedi.

Okul açıldığında salonu kullanacağız

Okulun öğretmen ve öğrencilerin kullanımına açılmasında sıkıtnı olmadığını belirten Emin Özkalp, “çocuklarmızın olumsuz hava koşullarında beden eğitimi derslerini yapacak olmalarının huzuru içerisindeyim” dedi.

Özkalp Gazimağusa Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra Şubat ayında açmayı düşündükleri çok maksatlı salonu her aktiviteye açacaklarını söyledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Çanakkalede Mutlu Son..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75