banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çamlık’ta Maddi Kriz..!
banner98

Geçtiğimiz sezon maddi zorluklar içerisinde hem lig hem de süper kupa şampiyonluğu yaşayan Çamlık Spor, geçtiğimiz sezon Gazimağusa Belediyesi’nden yeterli katkıyı alamaması ve yeterli maddi destek bulamaması nedeni ile gelecek sezon için takımın durumun ne olacağı henüz netlik kazanmadı.

Bir çok oyuncunun geçen sezon cuzi miktarlara oynadığı ve fedakarlık yaptığı biliniyor. Voleybolcuların gelecek sezon bu şartlarda oynamaya sıcak bakmatıkları öğrenildi. Gazimağusa Çamlık Spor ve Mağusa Belediyesi gelecek hafta yapacağı son görüşme ile takımın durumu netlik kazanacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Çamlıkta Maddi Kriz..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75