banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Büyükkonuk’a teşekkür plaketi..!
banner98

Güreşseverler Derneği Başkanı Yücel Hatay ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Refikoğlu, Mustafa Denizgezen ve Arif Kanlıada, 19 Kasım 2018 Pazartesi akşamı Büyükkonuk’a gitti. Konukları karşılayan Büyükkonuk Beldesi İsmet Atlı Spor Kulübü Başkanı Mustafa Damar ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi vererek sorunlarını aktardı. Güreş çalışmalarının yapıldığı salon da gezilerek Güreşseverler Derneği’nin teşekkür plaketi dernek başkanı Yücel Hatay tarafından kulüp Başkanı Mustafa Damar’a sunuldu.

GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ ÖNERİSİ

Yücel Hatay, kulübün güreş çalışmalarını takdirle izlediklerini, özellikle 12 köyün gençlerinden oluşan takımın Güreş Ligleri’ne yeni bir heyecan kattığını gördüklerini belirtti. Bölgede yüksek güreş potansiyeli olduğunun ortaya çıktığını söyleyen Yücel Hatay, Büyükkonuk’a bir güreş eğitim merkezi kurulmasının gündeme getirilmesini önerdi. Merhum ünlü dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi İsmet Atlı’nın akrabalarının da köyde bulunduğunu, kulübe onun ismini vermekten gurur duyduklarını belirten başkan Mustafa Damar, özveriyle çalıştıklarını, tasarladıkları projelerinin gerçekleştirilmesi için ilgililerin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

12 KÖYDEN 48 GÜREŞÇİ

48 güreşçisi bulunan Büyükkonuk Beldesi İsmet Atlı Spor Kulübü’nün oluşturulduğu köyler şunlar: Büyükkonuk, Çayırova, Yeşilköy, Boltaşlı, Ziyamet, Kumyalı, Pamuklu, Bafra, Yedikonuk, Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75