banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Büyük Ralli Heyecanı Başlıyor..!
banner98




Üç gün sürecek olan ve
19 ekibin start alacağı yarış, seremonik startın ardından 19.23 ve 19.46’da iki kez art arda Girne Limanı içerisinde hazırlanan 1,2 kilometrelik etap ile devam edecek. Ekipler Dallas Büfe önünden start alıp, önce Dome Hotel’e doğru ilerleyecekler. Simit Dünyası önünden U dönüşü yaparak yeniden Dallas Büfe’ye doğru ilerleyecekler. Liman Casino’dan yukarıya dönecek olan yarışmacılar daha sonra Girne Kalesi’ne doğru ilerleyip finiş görecekler.

 

Dentkaş-Savarona ikilisi avantajlı

Şampiyonluk düğümünü çözmesi beklenen yarışta Rauf Denktaş-Derviş Savarona ikilisi en büyük favori olarak görülüyor. İkilinin geride kalan yarışlarda topladıkları puanlarla rakiplerini büyük fark atması ile bu yarış sonunda şampiyonluklarını ilan etmeleri bekleniyor. İkinci sırada Mitusbishi Lancer Evo 9 ile start alacak olan Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi ve üçüncü sırada yeni aldıkları Ford Fiesta R5 Evo2 ile start alacak olan Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu ikilisi bulunuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75