banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Burcu’dan galibiyet serisi..!
banner98

         




       Tecrübe kazanmak maksadı ile Euro-Tour’a katılan sporcularımızdan Aykın Burcu üst üste elde ettiği galibiyetler ile büyük bir başarının sahibi oldu.

        Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından Avusturya’nın Sank Johann kentinde düzenlenen Euro-Tour’a sporcularımız Mustafa Alnar, Osman Şanlısoy ve Aykın Burcu katıldı. Sporcularımız tecrübe kazanmak maksadı ile katıldıkları Euro-Tour “9 Top” disiplininde gerçekleştirildi.  Avrupa’nın en iyi bilardo oyuncularının mücadele ettiği turnuvada sporcumuz Aykın Burcu ilk karşılaşmasında Ukraynalı sporcu Vitaly Patsura’ya
9-1 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından eşleştiği Alman rakibi Michael Cremen’i 9-6 mağlup etme başarısı gösteren Aykın, ardından eşleştiği İtalyan rakibi Antonio Ouarte’yi da 9-8 mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı.
        Yükseldiği bir üst turda Avusturya’nın başarılı bilardocusu Maximillian Lechner ile karşılaşan Aykın rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.
        EPBF tarafından her yıl Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde 5 veya 6 ayak üzerinden gerçekleştirilen Euro-Tour’ların sonunda belirlenen Avrupa'nın en iyi sporcuları Dünya Şampiyonalarında mücadele ediyor.

       

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75