banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bulutoğluları-Selio ikilisi Zirvede..!
banner98




Şeker Sigorta 2017 KKTC Ralli Şampiyonası’nın finali düm Ergazi’de yapıldı. Şampiyonların belirlendiği yarışta 17 ekip start aldı. Sırasıyla ikişer kez Kalecik Etabı, Ergazi Etabı ve Turnalar Etabı’nın geçildiği ralliyi Mustafa Bulutoğluları-Selio ikilisi Ford Fiesta WRC araçlarıyla kazanırken, ikili Avantaj etabı olan son etapta da en iyi dereceyi elde ederek ekstra 3 puanı da hanelerine yazdırmayı başardı.

Gün boyu birincilik mücadelesi veren fakat sondan bir önceki etapta sorun yaşayarak dördüncü sıraya kadar gerileyen Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu ikilisi son etapta ikinci sıraya yükselerek finiş gördüler.

Günü podyumda tamamlamayı başaran diğer ekip ise Mehmet Çocuk-Ahmet Akbıçak ikilisi oldu. İkili üçüncü sırada finiş görerek sezonu Sınıf N şampiyonu olarak tamamlamayı başardı.


Takımlarda MRB, Co-pilotlarda Derviş Savarona şampiyon


MRB Rally Team adına yarışan ve şampiyonluğunu “Büyük Ralli”de garantileyen Rauf Denktaş yarışa katılmazken, co-pilotu Derviş Savarona Mehmet Yücel ile katıldığı yarışta dördüncü sırada finiş görerek sezonun co-pilot şampiyonu olmayı başardı.


MRB adına katılan ekip takımlarda da şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Cahit Yetkili-Harun Çakır ikilisi beşinci, Mehmet Kamiloğlu-Rasım Çetinkaya ikilisi altıncı ve Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi yedinci oldu. Bu sonuçla Karaoğlan-Coşar ikilisi sezonu Sınıf 1’de şampiyon olarak tamamlamayı başardı.


Murat Aşık-Ali Kiremitçioğlu sekizinci, Abdullah Topal-Vural Vurur ikilisi dokuzuncu olurken, ilk yarışına çıkan Cevdet Alptürk-İbrahim Kara ikilisi sınıf 4 birincisi olmayı başardı. Sınıf 4 ikincisi olan ekip ise Aktan Palabıyık-Alkan Palabıyık ikilisi oldu. Serhat Karaoğlan-İsmail Karataç ikilisi ise sezonu T2 şampiyonu olarak tamamlayan ekip oldu.

5 ekip çeşitli şanssızlıklarla finiş göremedi. Yarış sonunda Ergazi köy meydanında yapılan ödül törenine 3’üncü Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu da katıldı ve dereceye girenlere kupalarını takdim etti.


Start Listesi:

#

Pilot

Co-Pilot

Takım

Derece

5

Mustafa Bulutoğluları

Selio

-

28:15.6

4

Deniz Fahri

Barış Kalfaoğlu

-

29:54.1

8

Mehmet Çocuk

Ahmet Akbıçak

FALCON

30:02.3

2

Mehmet Yücel

Derviş Savarona

MRB

30:27.2

10

Cahit Yetkili

Harun Çakır

MACİLA

31:00.6

7

Mehmet Kamiloğlu

Rasım Çetinkaya

NETHOUSE

31:03.3

6

Mehmet Karaoğlan

Mehmet Coşar

YILDIZ

31:30.8

13

Murat Aşık

Ali Kiremitcioğlu

NETHOUSE

31:42.8

12

Abdullah Topal

Vural Vurur

-

32:20.3

16

Cevdet Alptürk

İbrahim Kara

-

34:55.6

18

Serhat Karaoğlan

İsmail Karataç

-

35:45.7

14

Aktan Palabıyık

Alkan Palabıyık

-

36:45.7

1

Yusuf Cambaz

Gökhan Sancar

-

Finiş Göremedi

11

İbrahim Yolcu Argün

Enver Alibaba

-

Finiş Göremedi

16

Özhan Karaduman

Serdar Kumru

NETHOUSE

Finiş Göremedi

18

Buğra Gençkan

Yiğit Maçkan

-

Finiş Göremedi

9

Sadık Bilgimer

Mustafa Nalçakanoğlu

-

Finiş Göremedi

3

Fikri Macila

Mehmet Mişon

MACİLA

Start Almadı

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75