banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bulutoğluları İnönü ‘de Zirvede..!
banner98
 



İnönü Köyü’nün güzel havası eşliğinde izleyici katılımının büyük olduğu 6.15km’lik Sprint Yarışı; Deneme geçişi, İlk Geçiş ve İkinci Geçiş olmak üzere 3 kere geçilerek tamamlandı. Çekişmeli geçen yarışta Mustafa Bulutoğluları – Ahmet Buzlukçuoğlu ikilisi yarışı kazandılar.



İlk kez kullandığı Ford Fiesta aracı ile  Cevdet Alptürk – İbharim Kara yarışı ikinci , Uzun aradan sonra parkulara dönen İbrahim Damdelen – Ahmet Behlül yarışı üçüncü olarak tamamladılar. 


İksad’ın katkıları ile İnönü de gerçekleşen yarışta Sınıf N de birinci Cahit Yetkili – Harun Çakır,Sınıf 4 de birinci Halil Mulla-Doğa Koyuncu , Sınıf 2 de  Cevdet Alptürk –İbrahim Kara ,Sınıf 1 de Mustafa Bulutoğluarı – Ahmet Buzlukçuoğlu ve Gençlerde Cevdet Alptürk- Ahmet Buzlukçuoğlu oldular.


KKTOK Engelleri Aştı

Yarış Sonunda İnönü lü Engelli bir genç olan Osman Seracı’nın hayali olan bir ralli aracına binmesini Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu gerçekleştirdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75