banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bulgaristan'dan Şampiyonluk çıkardık..!
banner98

 



         Kangoojumps ayakkabıları ile yapılan  Aerobik Uluslararası festivalde yarışan sporcularımız birinci gelerek şampiyon oldu.

          24-27 Eylül 2015 tarihlerinde Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenen festivalde KKTC Jimnastik Federasyonunun tescilli kulübü Aerobik KangooJumps Spor Derneği  takımı mücadele etti. Türkiye, Yunanistan,  İspanya, Ukrayna, Sırbistan, Hırvatistan, Macaristan, Almanya, İtalya, Avusturya, İrlanda, Bulgaristan, Moldova, Portekiz ve İsrail olmak üzere toplam 15 ülke sporcuları ile yarıştıkları festivalde üstün performans sergileyen Aerobik KangooJumps takımımız Antrenörleri Tatiana Petrica Demiralp’ın katkıları ile  rakiplerini geride bırakarak 1. Olmanın gururunu yaşadılar.
         Şampiyonada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ardından  Romanya ikinci, Moldova ise üçüncü gelerek podyuma çıkma başarısı gösterdiler.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75