banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Buğra Cömert'in Başarısı..!
banner98

Yıllardır disiplinli bir şekilde bisiklet sporu ile ilgilenen Buğra, 2020 sezonunda yaptığı çalışmalarının karşılığını almanın mutluluğu içerisinde.

Buğra, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu’nun, 2020 yılı içerisinde düzenlediği faaliyetlerde, 2020 Genel Klasman 1’inciliği, Gaziveren TT yol yarışı 1’inciliği, İskele Kriteryum etabında yapılan, Zamana Karşı (TT) Yol Yarışının Master 1 kategorisinde 1.’inciliği elde ederken, yine iki ayrı (TT) Yol Bisiklet Şampiyonasında her iki yarışta 2’incilği, Güzelyurt – Lefkoşa yol yarışında ise 3.’üncülüğü kazandı. Buğra’nın da içerisinde bulunduğu Takım Zamana Karşı (TTT) Yol Bisiklet Yarışında ise, A Takımı ile genel klasmanda da 3.’üncülüğü elde etmeyi başardılar. Buğra geçtiğimiz günlerde Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ödül gecesinde kupasını kaldırdı.


Yıllardır Bisiklet sporunu disiplini bir şekilde çalışarak devam eden Buğra “Ferdi olarak gerek yol yarışında, gerekse de zamana karşı yarışlarda ülke şampiyonluğu için bu sezon yaptığım hatalardan ders çıkararak çalışmaya devam edeceğim. Bisiklette iyi bir sezon geçirmenin mutluluğu içerisindeyim. Sezon boyunca yaptığım çalışmalarının karşılığını almak çok güzel bir duydu. Pandemi gölgesinde geçen bir sezonu geride bıraktığımız bu süreçte, her zaman yanımda olan Özgür Hocama, Yüzbinkoş ailesine, sponsorum Bike Republic’e, tüm sporcu arkadaşlarıma, Bisiklet Federasyonumuzun Başkan ve Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ederim” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75