banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Boksta heyecan dorukta..!
banner98

 






Manyera Şirketler Grubu’nun ana sponsorluğunda “Absolut Boxing Night” adı altında düzenlenecek organizasyon için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Boks gecesinde İngiltere’den 5 profesyonel boksör ile KKTC’li 5 boksör kıran kırana mücadele edecek. Bunun yanında 2 kadın boksör de ringde kapışacak.


Kapılar16.00’da açılacak

Yarın saat 17.00’da başlayacak boks gecesinde kapılar saat 16.00’da boks severlere açılacak. Angelo Ajans Direktörü Seniha Kanatlı’nın sunuculuğunu yapacağı organizasyonda Angelo Ajans mankenleri de ring modelliği yapacak. 

Özel dans şovların yer alacağı gecede Kango Jump Tülen Günaltın grubunun kango gösterisi ve DJ Umut Özsoy’un da çalacağı parçalarla boks severler müthiş bir gece yaşayacak.


Birbirlerine meydan okudular

3. Boks Gecesi öncesinde tüm sporcular dün Kolan British Hospital’de tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçerken boks severlerin merakla beklediği “face to face” şov da dün Lefkoşa Golden Tulip Otel havuz başında gerçekleşti.

Boksörlerin birbirlerine başarılar dilemesinin ardından sporcular tek tek tartıya çıktılar ve müsabakalar öncesinde son kez yüz yüze gelerek birbirlerine meydan okudular. Ülkemizde ilk gerçekleşen face to face şova boks severler yoğun ilgi gösterdi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75