banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bocce’de YDÜ Liderliğe Yükseldi..!
banner98

Gecenin ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Deniz Plaza karşılaştı. Kazananın play-off yarışında büyük avantaj elde edeceği karşılaşmada, üçlü sete çok hızlı giren Yakın Doğu maçı 6-0 ‘a taşıdı, ilerleyen dakikalarda maça ortak olan Deniz Plaza son sete 6-3 geride girip skorda rakibini yyakalamaya çalışsada Remzi’nin kritik atışları ile seti YDÜ 9-3 kazandı.

Tekli karşılaşmada YDÜ Yenal Senin’i, Deniz Plaza ise Hakan Topal’I sahaya sürdü. Maça süratli başlayan Yenal skoru bir anda 6-1 ‘e getirdi.Daha sonra Hakan Topal ivmeyi arkasına alarak maçı 7-7’ye getirdi ve maç uzatma setine kaldı. Son sette daha az hata yapan Yenal maçı 9-7 kazandı ve skoru 2-0 ‘a getirdi. Son ikili karşılaşmada ise Halit-Remzi ikilisi seti 9-4 kazanarak maçı Yakın Doğu’nun 3-0 kazanmasını sağladı. Böylelikle YDÜ lig liderliğine yükseldi.

Gecenin diğer önemli maçında ise lig lideri Girne Üniversitesi ile ligin flaş ekibi GÜHAD karşılaştı. İlk seti rahat şekilde 9-1 kazanan Girne, tekli karşılaşmada en iyi oyuncusu Ateş’i sahaya sürdü. GÜHAD ise belkide sezonun en büyük çıkış yapan oyuncusu olan Mustafa Oymacı’yı oyunda tutarak maçı kazandıracak hamleyi yaptı. Kusursuza yakın bir maç çıkaran Oymacı maçı 9-2 kazanarak setleri 1-1’e getirdi. Son set ise adete heycan fırtınasında geçti. Maç içinde 7-2 öne geçen GÜHAD artan strese yenik düşerek rakibin skoru 7-7’ye getirmesine engel olamadı. Çekişme son setin son atışına kadar devam etti. Son atışta GÜHAD sporcusu Önder atışı sayıya çevirerek seti 8-7 maçı da 2-1 GÜHAD’ın kazanmasını sağladı.

Gecenin son maçında ise ligin alt sıralarında yer alan Taşkınköy ile ÖZEV’in karşılaşması sonucu maçı 3-0 kazanan Taşkınköy ligdeki ikinci galibiyetini alırken, ÖZEV ise henüz galibiyetle tanışmadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75