banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Mormenekşenin şakası yok (42)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bocce’de Türkiye 5.olduk
banner98

 



           Toplam 30 takımın katıldığı Şampiyona’da A grubuna düşen Milliler, ilk maçta rakibi Adana’yı rahat bir oyunla 12-1 yendi. İkinci maçta turnuvanın şampiyonluk adayı ve aynı zamanda ev sahinibi olan Ankara temsilcisi Kazan’ı 9-5 yenen Milliler ilk 12’ye kaldı.

            2.Tur ilk karşılaşmasında Türkiye Şampiyonu gelen Bursa ile karşılaşan Bocce ekibimiz maçı 12-1 kaybederek baraj maçına çıktı. Baraj maçında muhteşem bir oyun sergileyen Milliler maçı 8-3 kazanarak çeyrek finale kaldı. Her tur şansız kura çekmeye devam eden milliler bu seferde Türkiye İkincisi Bartın ile eşleşti ve çeyrek finalde rakibi karşısında vasat bir oyun sergileyip elendiler.

            Bu sonuçlar ardından Türkiye 5.liği elde eden Millilerimiz adına konuşan Kaptan Yenal, sahalarının üstü kapalı olmamasından dolayı sadece yaz aylarında bu sporu yapmalarına rağmen, kışın yağmur atlında bu turnuvaya hazırlanmak zorunda kaldıklarını ve buna rağmen elde edilen sonucun kendileri için büyük bir başarı olduğunu söyledi. 2016 Eylül ayında İtalya’nın Crema şehride yapılacak olan Büyük Erkekler Avrupa Şampiyonası için kendi durumlarını test etme imkanı bulduklarını söyleyen Yenal, hedeflerinin Avrupa’da ilk 8 e girerek büyük sükse yapmak istediklerini belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75