banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bocce’de Şampiyon Tatlısu..!
banner98

Play-off maçlarının son gününde YDÜ ile Tatlısu karşılaştı. Kazananın şampiyon olacağı maçta heycan ve stress hat safadaydı. 3’lü karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Tatlısu skoru 6-0‘a getirdi. Oyuncu değişikliği yapan YDÜ rüzgarı terse çevirerek 7-6 ‘lık skorla rakibine yaklaşsa da tecrübeli oyuncu Recep Ruh ağırlığını koyarak Tatlısu’nun bu karşılaşmayı 9-6 almasını sağladı. Tekli karşılaşmaya ise Tatlısu bu sezonun flaş ismi Mert’I sahaya sürerken, YDÜ da kaptan Yenal sahaya çıktı. Baştan sona Yenal’ın hakimiyetinde geçen karşılaşmayı 9-2 kazanan YDÜ maçı 1-1’e getirdi ve herşey 2’li karşılaşmalara kaldı. Tatlısu sahaya Recep-Ateş ikilisi ile çıkarken, YDÜ’de Remzi-Ulaş ikilisi ile maça başladı. Mükemmel bir performans sergileyen Tatlısu karşılaşmayı 9-2 maçıda 2-1 kazanarak ilk defa adını Şampiyonluğa yazdırdı.

Federasyon Kupası şampiyonu YDÜ sezonu ikinci tamamlarken, rakibi GÜHAD’I yenen Girne Üniversitesi’de ilk sezonunda ligi 3. Sırada bitirdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75