banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! arenasporkolik Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bisiklet Turu muhteşem finalle tamamlandı..!
banner98

 




3. ZAFERİNE ULAŞTI TÜM ÖDÜLLERİ TOPLADI                                                                                                      

Gün boyunca birçok etkinliğin gerçekleştiği 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'nda kriteryum etabının birinciliğini de geçmiş iki etabın lider ve aynı zamanda sarı mayoyu taşıyan Torku Konya Şekerspor bisikletçisi Ahmet Örken aldı.  50 kilometrelik Kriteryum etabın ikincisi Kempten Cycling Team'den Batuhan Özgür olurken, 3'üncülüğü ise Kolss Cycling Team'den Vitaliy Buts aldı. Kriteryum ödüllerini Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber verdi.                                                                                         



TAKIM ŞAMPİYONLUĞU TORKU KONYA ŞEKERSPOR'UN OLDU.
                                                                              


4 gün süren 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'nda takımlar sıralaması da şöyle oluştu. En iyi takım Türkiye'den Torku Konya Şekerspor olurken, 2'nci en iyi takım Ukrayna'dan Kolss Cycling Team, 3'üncü ise Kazakistan'dan Astana City oldu.  En iyi ikinci ve üçüncü takım olan Kolss Cycling ve Astana City'e kupalarını Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Bertan Özberkman ile Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra verdi.  En iyi takım Torku Konya Şekerspor'a ise kupasını ana muhalefet partisi Genel Başkanı milletvekili Tufan Erhürman verdi.                                                                            


GENEL KLASMAN                                                                                                                                                                       

Genel Klasman'da en iyi sporcu Torku Konya Şekerspor'dan Ahmet Örken olurken, 2'nciliği Kazakistan National Team'den Yevgeniy Gidich, 3'üncülüğü ise Kolss Cycling Team'den Vitaliy Buts aldı. Genel klasmandaki kupaları Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Spor Dairesi Müdür vekili Mustafa Sütçü sahiplerine teslim etti.                                                                                                                                                         



LİDER MAYO AHMET ÖRKEN'İN                                                                                                                                                  

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'nda en önemli mayo olan Sarı Mayo'yu Torku Konya Şeker Spor'dan Ahmet Örken kazanırken, Örken'e mayosunu Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir verdi. Mavi Mayo'yu kazanan Willier Triestina Cycling Club'tan Cristian Rodriguez ve Magenta Mayo'yu kazanan Brisaspor Bisiklet Takımı'ndan Mustafa Köklü'ye ödüllerini Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ercen, Sun Rent a Car Yönetim Kurulu Başkanı Halim Kahveciler ve eşi Zeliş Kahveciler verdi.  Hız ile özdeşleşen Yeşil Mayo’yu kazanan Torku Şeker Spor’dan Ahmet Örken’e mayosunu yine sektördeki hızı ile anılan Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar verdi. 


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75