banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bilardo’da Çıdam sürprizi..!
banner98

 





          Bilardo Takımsal Ligi “Sezon Açılış Turnuvası”nda Doğukan Çıdam sürprizi yaşandı.

 Geçtiğimiz gün Number Eight Bilardo Salonu’nda 37 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuva “9 Top” disiplininde, 3’ü bulan,  çift eliminasyon sistemi ile gerçekleştirildi. Turnuvada ilk karşılaşmasını kaybeden genç sporcu Doğukan Çıdam daha sonra oynadığı altı karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak turnuvanın 1’incisi olma başarısı gösterdi. Güçlü rakiplerini saf dışı bırakmayı başaran Doğukan, sırası ile Turgut Özbay’ı 3-0, Hüseyin Çelikağ’ı 3-2, Fırat Leylek’i 3-0, Ahmet Akil H. Sözalp’ı 3-2 ve İsmail Dandane’yi 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.

Finalde “Gençler” şampiyonu Mustafa Alnar ile karşılaşan Doğukan Çıdam bu karşılaşmadan da 3-2 galibiyet ile ayrılarak sürpriz yaptı ve turnuvanın 1’incisi oldu.


“Devamının Geleceğine İnanıyorum”


          İlk kez bir turnuvada 1’inci olmanın mutluluğunu yaşayan genç bilardocu, turnuva sonrasında yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Başarımı bu güne kadar yaptığım çalışmalarıma borçluyum. Bu başarımın devamının geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
           Antrenör Mehmet Şanlısoy’un yetiştirdiği birçok sporcudan biri olan 14 yaşındaki genç bilardocu Doğukan Çıdam, halen genç sporculardan kurulu Mağusa Gelişim Akademisi takımında mücadele ediyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75