banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Berova, Teakwondo heyetini kabul etti..!
banner98






 Eyüp Gökbilen, bu yıl 16’ncısı yapılacak Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor oyunları içerisinde üç tane uluslararası Taekwondo şampiyonası ( 15. GTF Avrasya Şampiyonası,   28. WTF (Olimpik sistem) Şampiyonası,   3. World Budo Martıalarts Şampiyonası) yapılacağını belirtti. Gökbilen, yarın başlayıp 3 gün üst üste yer alacak oyunlara İskoçya, Norveç, Türkiye, Kırgızistan, İran, Moldova, Romanya, Ermenistan ve KKTC’den toplamda 200’e yakın oyuncu katılacağını aktardı. Gökbilen ayrıca Kanada, Arjantin, İsveç, Rusya, Norveç, Ermenistan ve Türkiye’den master ve Grand master’lerin şampiyonaya konuk olarak katılmak üzere ülkeye geldiklerini, şampiyonada gözlemci ve hakem olarak da görev yapabileceklerini söyledi.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova da, ülkemizde yapılacak olan uluslararası organizasyona birçok yabancı ülke sporcularının ve federasyon başkanlarının katılmasının kendisini memnun ettiğini ayrıca kendisine gerçekleştirilen ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu belirtti. “Ülkemiz maalesef haksız ambargolar altında ezilmekte” diyen Berova, ekonomik ambargoların birçoğunun da Anavatan Türkiyenin desteğiyle aşıldığını vurguladı. KKTC Taekwondo Federasyon Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen’in girişimleriyle, sevindirici bir şekilde bu dalda birçok oyuncumuzun yeteneğini, farklı ülkelerde, uluslararası platformlarda gösterme fırsatı yakaladığını kaydeden Berova, bu temas eksikliğinin giderilmesi adına gösterdiği çabalardan dolayı Gökbilen’e teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75