banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Berova, Özel sporcuları kabul etti..!
banner98
 




Bakan Berova kabulde sporcularla sohbet etti, başarılı sporcuları kutladı ve hediyelerini verdi.

Özel eğitim çocuklarının akademik başarılarının yanında spor alanında da elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten Bakan Berova, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Berova, sporun her alanında özel eğitim çocuklarının katılımı ve başarısının çok önemli olduğunu ifade ederek, ülke çocuklarına bu fırsatı vermeleri nedeniyle TOSSFED (Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu) Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Berova ayrıca, çocuklar adına TOSSFED (Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu) ile işbirliğinin artarak devam etmesi için çalışmaların sürdüğünü belitti.

Algım Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinden Salih Altınbaş, Metin Sonat, Samet Gezer, Salih Kurtoğlu ve Yudum Kartal’dan oluşan 5 kişilik KKTC ekibi, 3-4 Haziran tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda 14 dalda yapılan yarışlardan, 8 altın, 4 gümüş ve 2 de bronz madalya ile ülkeye dönmüştü.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75