banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BENLİ: “KAPALI TENİS KORTU İÇİN BÜTÇE AYRILDI”
banner98





 “Avustralya Open Antrenörler Konferansına” davet edilen Gönyeli Tenis Kulübü Baş Antrenörü Mustafa Ülker ve oyuncuları, deneyimlerini Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ile paylaştı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Avusturalya’nın Melbourne şehrinde düzenlen Avustralya Open’a davet edilen Mustafa Ülker ve Gönyeli Tenis Kulübü sporcularından Sevim Akbaş ve Derin Öcal, Emma Doyle’un baş antrenörlüğünü yaptığı kampa katıldı.
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, heyeti kabulünde, bu başarılarla gururlandığını söyleyerek, “Gönyeli’de kapalı bir tenis kortu yapılması için 2016 bütçesinde ödenek ayrıldığını” söyledi.
Sporculara “dünyalı gençler” diyerek seslenen Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, “Sporcularımız Avustralya’da düzenlenen önemli organizasyona, Avustralya Open Antrenörler Konferansına davet alarak katılabilme başarısına sahip oldular, bu hedefimizde emin adımlarla ilerlediğimizin göstergesidir” diye konuştu.
Ahmet Yalçın Benli, Gönyeli Tenis Kulübü’ne desteklerinin süreceğini de belirterek, bu kulübe önemli katkısı olan Yusuf Yönlüer’i de andı.
Benli, Aralık ayında Gönyeli Tenis Kulübünde gerçekleşen her yaş kategorisinde sadece en iyi 8 sporcunun katıldığı Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Yusuf Yönlüer Masterler Turnuvasında başarılı olan sporculara ayakkabı hediye etti.
Gönyeli Tenis Kulübü Başkanı Ömer Özboran’ın ise, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’ye teşekkür ederek, dünyanın en önemli spor organizasyonlarından kabul edilen Avusturalya Open amblemini sunduğu belirtildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75